Gesztenyegolyók

A gesztenyemasszát (250 gr) lereszeljük, 2 cl rummal, kevés szűrt citromlével átkeverjük. Golyókat formálunk belőle, melyeket kókuszreszelékben megforgatunk.

Gesztenyepüré

2 dl tejszínt habbá verünk, kevés cukorral ízesítve. A gesztenyemasszát (250 gr) lereszeljük. Tálaláskor kevés tejszínhabrózsát nyomunk a kehelybe, ráhalmozzuk a pürét, majd a tetejét habbal díszítjük megint.

Gesztenyés batyu

20 dkg elősütött vajastésztát fél centiméter vastagra gyúrunk és négyzet alakúra vágunk. Mindegyik közepére rumba áztatott mazsolával dúsított gesztenyemasszát teszünk. A négy sarkát összefogjuk, kissé pihentetjük. Szép aranysárgára sütjük, vaniliás cukorral meghintjük.

Jó étvágyat kívánunk!